steroizi

Steroizi anabolizanti , Masteron , mastero ol krafting syntese


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante steroizi masa musculara preturi steroizi steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta vand testosteron vermodje masa musculara hormoni de crestere sustanon hgh hormoni sustanon de vanzare vand danabol vand sustanon danabol vand primobolan forta vand steroizi. vand testosteron winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p parabolan titan pharma Testostenone cypionate forta fizica. administrare tamoxifen unde-bold krafting. trenacet arimidex 1 mg tren-ace ardere grasimi steroizi injecatbili post ciclu clomid vand steroizi en-gros. Naposim Vermodje definire . pregnil 1500 ui tren - ena. cicluri steroizi . hormoni de crestere originali vand pregnyl 5000 UI striere muschi . pregnil grecia mast titan. deca durabolin anapolon diamond pharma decadurabolin krafting . Anabolizante si steroizi orali s crestere rapida . vand euthirox t4 Bold Titan Anapolon Vermodje testosteron enanthat mastero ol krafting syntese oxandrolon titan pharma testosteron enantat iran teheran Dec-Titan. Testosteron Enantat Vermodje testosteron propionat enan test tri-bold titan cicluri masa si forta diavar testosteron enantat 250 Titan ph testosteron cypionat vand efedrina compo test testosteron cypionat titan pharm ciclu masa si forta steroizi. anavar de diamond. sustanon Titan Pharma Turanabol Vermodje drostanolon para titan. masa musculara si forta

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Masteron Krafting syntese

Masteron enantat krafting syntese 10 ml / 200 mg /ml

Detalii produs


230.00 Lei

Masteron este o forma injectabila a drostanolonului propionat. Drostanolonul este un derivat al dihidrotestosteronului, avand un efect anabolic moderat si unul puternic androgen. Nu se converteste in estrogen, deci retentia de apa si ginecomastia nu reprezinta o problema. De fapt, Masteronul se pare ca are un efect anti-estrogenic, comportandu-se asemanator cu Provironul, din acest punct de vedere. Masteronul este foarte folositor pentru definire si reliefare, fiind folosit de multi inainte cu cateva saptamani de concursuri. De asemenea are si un efect anabolic satisfacator putand fii utilziat cu succes pentru acumularea de masa musculara de calitate. Se poate combina cu alti steroizi pentru a se marii castigurile. Asocierea cu Deca-durabolinul sau Equipoise, duce la castiguri considerabile fara o retentie prea mare de apa.

O alta asociere este cu Dianabolul sau testosteron injectabil, castrigurile in masa msuculara fiind extraordinare, fara o retentie de apa prea mare.
Pentru definire se poate combina cu Winstrol, Priomobolan, sau Oxandrolon,  ceea ce ar duce la pastrearea masei musculare si pierderea grasimii.
Dozarea este de 2 ml (100mg) de Masteron odata la 2-3 zile. Deci doza saptamanala este undeva la 200-350 mg.

Efectele secundare ale acestui steroid sunt blande. Cum am spus si mai devreme ginecomastia si retentia de apa nu reprezinta nicio problema. Nici tensiunea crescuta nu trebuie sa ne dea batai de cap, pentru ca datorita nivelurilor scazute de estrogen nu apare.Masteronul nu este hepatotoxic, nici chiar atunci cand este folosit pe perioade mari de timp. Singurele efecte nedorite care pot aparea sunt: ten gras, acnee, cresterea rapida a parului facial si corporal, agresivitate si caderea parului, daca exista o predispozitie genetica. Deci cei care stiu ca au antecedente in familie de calvitie ar face bine sa se fereasca deMasteron.

Acesta nu se mai fabrica sub denumirea de Masteron, deci toate produsele care se gasesc sub acest nume sunt falsuri.
Compania British Dragon, a reintrodus acest preparat in2003 pe piata sub denumirea deMastabol. De asemenea exista numeroase laboaratoare underground care fabrica produse pe baza de drostanolon propionat, dar daca aveti sau nu incredere in astfel de produse este decizia voastra.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi