steroizi

steroizi, testosteron enantat iran teheran aburelian, testosteron enantat arabesc


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hgh hormoni hormoni de crestere sustanon vand danabol vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand testosteron winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. parabolan Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon Anapolon Vermodje testosteron enanthat vand euthirox t4 Bold Titan mastero ol krafting syntese oxandrolon titan pharma Testosteron Enantat Vermodje testosteron propionat testosteron enantat iran teheran Dec-Titan. cicluri masa si forta enan test tri-bold titan testosteron cypionat diavar testosteron enantat 250 Titan ph ciclu masa si forta steroizi. vand efedrina compo test testosteron cypionat titan pharm drostanolon anavar de diamond. sustanon Titan Pharma Turanabol Vermodje masa musculara si forta crestere masa musculara para titan. anabolizante. ciclu tamoxifen Trenbolone acetat 76 mg Testosteron Propionat Vermodje primover volumizare rapida arimidex de vanzare primo titan. trenbolon acetat vand clomid boldenone krafting testosteron mix vand arimidex. trenbolone acetate titan masa kigtropin winstrol injectabil krafting Pregnil organon Olanda. nandrolona vand pregnil organon trenbolone enanthate boldenon oxymethalon. testosteron propionat krafting p winstrol titan healthcare Masteron Vermodje

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Testosteron enantat

Testosteron enantat Iran-Teheran 250mg/ml

Detalii produs


7.99 Lei

iran teheran

Steroidul Testosteron Enantat este un testosteron in ulei, injectabil, creat pentru a creste nivelul testosteronului in corp pentru aproximativ 2 saptamani. In scopuri medicale este unul dintre cei mai utilizati steroizi pe baza de testosteron.

Steroidul Testosteron Enantat este un hormon foarte puternic. Steroidul Testosteron Enantat aduce castiguri in masa musculara notabile ca orice steroid pe baza de testosteron. Pe langa masa musculara Steroidul Testosteron Enantat aduce si castiguri in forta. Deoarece testosteronul se converteste repede in estrogen toate efectele secundare negative sunt de asteptat.


Masa musculara castigata cu ajutorul Steroidului Testosteron Enantat este acompaniata si de retentie de apa.

Tamoxifen sau alte medicamente anti-estrogen sunt necesare in timpul ciclului m sub sfarcuri. Asta va duce la o tolerare mult mai buna a steroidului si va diminua mult efectele negative. mai ales daca apar semnele ginecomastiei.

Desi este activ in corp pe perioade mult mai lungi, Steroidul Testosteron Enantat se injecteaza de doua ori pe saptamana pentru a mentine nivele constante in sange. O doza tipica este de 250-800 mg/saptamana pentru a vedea rezultate impresionante. Trebuie cunoscut ca desi au aparut multi steroizi pentru masa musculara, steroizii pe baza de testosteron injectabili au ramas agentii anabolizanti numarul unu intre culturisti. Argumente stiintifice nu prea sunt deoarece o mare parte din acel castig este de fapt retentie de apa si nu muschi calitativ. Mega-dozarea este ineficienta din acest motiv si din cauza costurilor acestor steroizi.

Tineti minte ca orice testosteron injectabil duce la suprimarea rapida a productiei naturale de testosteron. Din aceasta cauza dupa un ciclu cu Steroidul Testosteron Enantat este foarte necesara terapia post-ciclu - HCG, Clomid, Tamoxifen. Este necesar pentru a evita colapsul hormonal de dupa terminarea unui ciclu cu steroizi. O alta metoda prin care puteti evita colapsul hormonal este ca pe finalul ciclului sa schimbati Steroidul Testosteron Enantat cu Steroidul Deca-Durabolin. In doze de aproximativ 200-400 mg/saptamana, pentru o luna doua. In aceasta procedura de finalizare a ciclului se incearca transformarea apei retinute in muschi, in muschi de calitate. Bineinteles, tot este necesara terapia post ciclu.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi