steroizi

Terapia post ciclu,nolvadex,clomid,tamoxifen,pregnil


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hormoni hormoni de crestere sustanon hgh vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan Turanabol Vermodje drostanolon anavar de diamond. sustanon Titan Pharma para titan. masa musculara si forta crestere masa musculara Testosteron Propionat Vermodje anabolizante. ciclu tamoxifen Trenbolone acetat 76 mg primover volumizare rapida arimidex de vanzare primo titan. trenbolon acetat vand clomid boldenone krafting testosteron mix vand arimidex. trenbolone acetate titan Pregnil organon Olanda. masa kigtropin winstrol injectabil krafting nandrolona vand pregnil organon trenbolone enanthate winstrol titan healthcare boldenon oxymethalon. testosteron propionat krafting p Masteron Vermodje deca euthirox masteron titan pharma steroizi anabolizanti. cicluri definire diaoxy 50 mg deca-rolon Boldenon Vermodje cicluri . t4 sau euthirox Boldenon Titan Pharma toata gama de steroizi marca tit trenaver h Sustanon 250 Vermodje testosteron enantat arabesc Deca-durabolin Titan Pharma cuts titan pharma masa musculara. efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn steroizi injectabili .

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

POST CICLU

Ciclul contine: 3 PREGNIL

1 Clomid

40 Nolvadex

Detalii produs


220.00 Lei

POST CICLU

SE ADMINISTREAZA CATE 1 PREGNIL PE SAPTAMANA TIMP DE 3 SAPTAMANI,1 PASTILA DE CLOMID PE ZI SI 2 NOLVADEX PANA LA TERMINARE !!!

Terapia post ciclu

Dupa cum spune zicala: "exista un pret pentru orice", si in cazul folosirii steroizilor acest pret consta in scaderea productiei de hormoni proprii (cel putin temporar). Ceea ce se intampla este destul de simplu; cand iei steroizi, corpul inceteaza sa ii mai produca singur. Dupa incetarea utilizarii, organismul nu va mai produce testosteron o perioada. Acest interval este foarte deranjant, pentru ca nu va fi nimic prezent care sa opreasca catabolismul si pana isi va reveni oraganismul si va incepe sa isi produca singur testosteronul, poate fi pierduta marea parte a castigurilor din timpul ciclului. Pentru a iti pastra masa musculara acumulata trebuie sa faci in asa fel incat organismul sa inceapa sa isi produca propriul testosteron cat mai rapid. Modul in care poti face asta difera de la persoana la persoana. Fara sa intelegi ce se intampla in corpul tau si de ce anumiti compusi ajuta la remedierea situatiei este greu sa alegi o terapie post ciclu optima pentru tine. Vom discuta in continuare rolul anti-estrogenilor si HCG-ului in aceasta perioada alaturi de o strategie eficienta de folosire.

HPTA (axa hipotalamus-pituitara-testicule)
HPTA este precum un termostat al corpului de producere naturala a testosteronului. Prea mult testosteron si "furnalul" se va opri. Prea putin testosteron si temperatura este ridicata la maxim. Acest proces are trei niveluri.
In partea de sus se afla hipotalamusul care elibereaza GnRH-ul (hormonul eliberator de gonadotropine) atunci cand simte o scadere a nivelului de testosteron. GnRH-ul trimite un semnal la al doilea nivel al axei, glanda pituitara, care raspunde prin eliberarea de LH (hormon luteinizant), iar acesta la randul sau stimuleaza testiculele pentru a elibera testosteron. Aceiasi hormoni sexuali (testosteronul si estrogenul), printr-un feedback negativ ajuta la stabilizarea nivelurilor atunci cand prea mult testosteron este prezent in organism.
Steroizii sintetici pot trimite acelasi feedback negativ.

Desi steroizii inhiba secretia proprie de testosteron prin scaderea nivelului de hormoni gonadotropici, marea problema in restabilirea nivelului HPTA-ului dupa incetarea ciclului nu este nivelul LH-ului insusi. Acest lucru a fost deovedit printr-un studiu in anul 1975. Aici, parametri din sange, inclusiv testosteronul si nivele de LH, au fost monotorizate pe subiecti de sex masculin, carora le-a fost administrat prin injectie 250mg de testosteron saptamanal timp de 21 de saptamani. Subiectii au fost monotorizati inca 18 saptamani dupa ce administrarea medicamentului a fost intrerupta. La inceput, nivelurile LH-ului au fost suprimate, fapt legat direct de cresterea nivelurilor testosteronului, asa cum era de asteptat. Insa, lucrurile s-au schimbat destul de mult dupa ce administrarea steroizilor a fost intrerupta (vezi fig. 1). Nivelul LH-ului a crescut repede (dupa a treia saptamana), in timp ce nivelul testosteronului nu a inceput sa-si revina usor decat dupa saptamana a zecea. Aceasta lipsa de corelare dovedeste clar ca problema restaurarii nivelelor androgenice nu tine de nivelul LH-ului, ci tine de fapt de atrofierea testiculara si desensibilizarea la acest hormon. Dupa o perioada de inactivitate, testiculele si-au pierdut din masa (atrofiere), facandu-le imposibila indeplinirea sarcinilor cerute de cresterea nivelului LH-ului.

Este important sa intelegem ca anti-estrogenii singuri nu fac prea multe pentru a ajuta revenirea nivelului testosteronului la normal dupa un ciclu. In mod normal ei se ingrijesc doar de nivelul LH-ului prin blocarea feedback-ului negativ de estrogeni, si acum observam ca nivelul LH-ului isi revine destul de repede si fara ajutor.

In plus, dupa ciclu nu exista un nivel crescut de estrogeni pentru ca anti-estrogenii sa ii blocheze, cum testosteronul (in momentul acesta, producerea este oprita) este un substrat major folosit pentru sinteza estrogenilor la barbati. Ca o consecinta, nivelurile serice ale estrogenilor vor fi mai scazute acum, nu mai ridicate.
Orice crestere a nivelului estrogenilor dupa ciclu, se produce in acelasi timp cu cresterea nivelului testosteronului, nu inaintea acestuia (de remarcat ca exista o neconcordanta in rata acestora dupa ciclu, dar acesta face tema unui subiect diferit). Nu vedem niciun mod in care ar putea sa ajute anti-estrogenii.

Putem vedea clar de ce acest aspect este greu de trecut cu vederea. Literatura medicala este plina de referinte ce arata ca medicamente ca Nolvadex sau Clomid maresc nivelul testosteronului si LH-ului, si intr-adevar aceste medicamente maresc nivelurile de LH si testosteron in situatii normale prin blocarea feedback-ului negativ de estrogeni.
Combinand acest lucru cu faptul ca numeroase studii legate de utilizarea de steroizi, ce arata scaderea nivelului LH-ului si oprirea producerii naturale de testosteron, si putem vedea clar cat de usor este sa tragem concluzia ca dupa un ciclu trebuie sa ne concentram asupra restaurarii nivelului de LH.

Puteam rata adevarata problema a desensibilizarii testiculare daca nu privim rata de recuperare a hormonilor implicati. Cand ne dam seama de acest lucru, vedem imediat ca utilizarea de anti-estrogeni nu este prea semnificativa.
Cum anti-estrogenii singuri s-au dovedit a fi ineficienti ne vom concentra asupra altui nivel al HPTA-ului pentru a grabi recuperarea: testiculele. Pentru asta avem nevoie de HCG.

HCG (gonadotrofina corionica umana) este un agent de fertilitate ce imita LH-ul corpului uman. Desi testiculele sunt desensibilizate la acest medicament ca si la LH (amandoua functioneaza prin acelasi mecanism), il administram ca o doza masurata de medicamente si deci nu este constrans de limitele propriei productie de LH.
Folosim HCG pentru a furniza o doza falsa de LH (la alegerea noastra), ce functioneaza doar pentru marirea ratei de recuperare a nivelului de LH deja prezent in corpul nostru. In esenta, ceea ce vrem sa facem este sa socam corpul printr-un nivel imens de LH venit din surse endogene si exogene. Vrem sa ajunga la un nivel mult peste cel pe care corpul nostru ar putea sa il produca singur, chiar si atunci cand folosim anti-estrogeni. Rezultatul este o restaurare rapida a masei si functiilor testiculelor, ceea ce ar perminte nivelul testosteronului sa isi revina la normal mult mai repede decat fara un astfel de program.

Un exemplu de terapie post ciclu, dovedit ca functioneaza, arata asa: durata totala este de 45 de zile; HCG se foloseste in primele 16 zile, cate 2500 U.I. o zi da, una nu. Clomidul se foloseste din prima zi pana in ziua 30, cate 50 mg de doua ori pe zi (un total de 100 mg/zi), iar tamoxifenul se foloseste pana in zoua 45, la o doza de 20 mg/zi.0 mg/zi.

Â

Â


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi