steroizi

Ananpolon Androver Vermodje - Steroizi | Anabolizanti | Masa musculara|Slabire Rapida


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hormoni hormoni de crestere sustanon hgh vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan Turanabol Vermodje drostanolon anavar de diamond. sustanon Titan Pharma para titan. masa musculara si forta crestere masa musculara Testosteron Propionat Vermodje anabolizante. ciclu tamoxifen Trenbolone acetat 76 mg primover volumizare rapida arimidex de vanzare primo titan. trenbolon acetat vand clomid boldenone krafting testosteron mix vand arimidex. trenbolone acetate titan Pregnil organon Olanda. masa kigtropin winstrol injectabil krafting nandrolona vand pregnil organon trenbolone enanthate winstrol titan healthcare boldenon oxymethalon. testosteron propionat krafting p Masteron Vermodje deca euthirox masteron titan pharma steroizi anabolizanti. cicluri definire diaoxy 50 mg deca-rolon Boldenon Vermodje cicluri . t4 sau euthirox Boldenon Titan Pharma toata gama de steroizi marca tit trenaver h Sustanon 250 Vermodje testosteron enantat arabesc Deca-durabolin Titan Pharma cuts titan pharma masa musculara. efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn steroizi injectabili .

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Ananpolon Androver Vermodje

Anapolon Androver Vermodje , cutie 100 pastile / 50mg

Detalii produs

Price lowered!
176.00 Lei

179.00 Lei tax incl.

Vermodje

Denumire Comerciala: Anapolon 50
Denumire Produs: Androver
Substanta Activa: Oximetolon
Producator: Vermodje
Prezentare: Cutie de 100 tablete de 50mg.
Dozajul: 50mg / zi

Anapolon 50 este cel mai puternic si cel mai eficient steroid administrat pe cale orala. Dar este in acelasi timp si cel mai periculos. S-au inregistrat cresteri de 5-7 kg in decurs de 14 zile. In acest timp are loc marirea acumularii de apa in organism ceea ce duce la marirea volumului muschilor. Anapolonul nu asigura o crestere calitativa a muschilor, ci una cantitativa. Un avantaj consta in "ungerea incheieturilor" datorita acumularii de apa. Actiunea androgenica puternica a Anapolonului contribuie la refacerea rapida ceea ce indeparteaza perocolul de suprasolicitare.

Doza recomandata este de aproximativ 1-2 mg pentru 1 kg greutate. Acest lucru corespunde cu 50-200 mg pe zi. Se incepe de la o doza mica, de 50 mg pe zi si se creste treptat. Preferabil, doza de 50 mg se dubleaza dupa cateva zile, chiar o saptamana. Cei care cantaresc peste 100 Kg sau au facut progrese mari pot mari doza la 150 mg pe zi dar nu pentru foarte mult timp. Se recomanda ca administrarea sa nu depaseasca 6 saptamani.

Anapolonul este foarte toxic pentru ficat, primele simptome sunt ingalbenirea ochilor si a unghilor, pielea devenind si ea galbena. Anapolul este singurul steroid care poate provoaca cancer la ficat, dar asta in cazul abuzurilor.
De asemenea poate aparea ginecomastia, acnee puternica si caderi masive de par, dureri de cap, greturi, voma, dureri de stomac si diaree. Poate aparea sentiemntul de indispozitie generala.

Atunci cand se intrerupe administrarea, "crash"-ul va fii foarte puternic. Pentru inceput apa retinuta va fii eliminata astfel scanzad brusc greutatea. Dar asta este ceva de asteptat asa ca nu este un motiv de ingrijorare. Cel mai important este restaurarea productiei proprii de testosteron. Anapolonul o va inhiba repede, de aceea folosirea HCG si Nolvadexului este obligatorie dupa un ciclu cu acest steroid. Inainte de a iesii din ciclu multi opteaza pentru folosirea unui steroid mai usor precum Deca-durabolinul. Asta pentru a intarii masa musculara acumulata, ceea ce da rezultatele sperate de cele mai multe ori. Desi tot se v-a pierde putin din masa, este o metoda foarte buna de a iesii din ciclu cu rezultate foarte bune. Dar trebuie totusi folosite si medicamentele post-terapie, pentru ca Deca-durabolinul nu va restaura nivelele testosteronului.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi