steroizi

Proviron,provimed,vand proviron,proviron de vanzare


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante steroizi masa musculara preturi steroizi steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hormoni de crestere sustanon hgh hormoni danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol vand sustanon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron winstrol vand anapolon slabire trenbolon Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan toata gama de steroizi marca tit trenaver h testosteron enantat arabesc Deca-durabolin Titan Pharma Sustanon 250 Vermodje masa musculara. efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn cuts titan pharma sus 250 Titan. steroizi injectabili . muschi produse pentru topire grasimi ef sustanon krafting steroizi vand Decadurabolin tamoxifen slabire si definire striere forta fizica. parabolan titan pharma Testostenone cypionate administrare tamoxifen unde-bold krafting. trenacet arimidex 1 mg tren-ace ardere grasimi steroizi injecatbili post ciclu clomid vand steroizi en-gros. Naposim Vermodje definire . pregnil 1500 ui tren - ena. cicluri steroizi . hormoni de crestere originali vand pregnyl 5000 UI striere muschi . pregnil grecia mast titan. deca durabolin anapolon diamond pharma decadurabolin krafting . Anabolizante si steroizi orali s crestere rapida . vand euthirox t4 Bold Titan Anapolon Vermodje testosteron enanthat mastero ol krafting syntese oxandrolon titan pharma testosteron enantat iran teheran Dec-Titan.

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Proviron

Proviron 20 pastile / 25 mg

Detalii produs


39.00 Lei

Proviron

Actiunea acestui steroid este una putenic androgena fara sa se transforme in estrogen. In uz clinic, Provironul este folosit pentru tratarea disfunctiilor sexuale, care de obicei sunt rezultate dintr-un nivel scazut al testosteronului endogen. Poate inversa probleme precum lipsa libidoului si impotenta sau chiar marirea cantitatii de sperma. Provironul nu stimuleaza organismul sa produca propriul testosteron ci este un inlocuitor oral adrogenic al acestuia.
Desi este puternic androgenic, efectul anabolic al acestui steroid este considerat prea mic pentru a determina cresterea in masa musculara. Asta se datoreaza faptului ca este usor convertit in metaboliti inactivi la fel ca DHT (dihidrotestosteronul).

In lumea sportivilor, Provironul este folosit ca un anti-estrogenic, prevenind sau incetinind aromatizarea altor steroizi. Rezultatul este comparabil cu cel al Arimidexului (desi mai putin eficient), prevenind acumularea de estrogeni in organism. Asta spre deosebire de Nolvadex care numai blocheaza capacitatea estrogenului de a se lega de anumiti receptori din tesuturi. Metoda de anti-aromatizare este de preferat fiind mai directa si mai eficienta in combataerea efectelor secundare estrogenice. Alt dezavantaj al Nolvadexului, daca este intrerupt prea devreme exista riscul de aparitie a efectului "yo-yo", efectele secundare estrogenice putand revenii. Majoritatea folosesc si Provironul si Nolvadexul concomitent, ele atacand aceeasi probleme din unghiuri diferite obtinandu-se o eficienta mult mai mare.

Proprietatile anti-estrogenice ale Provironului nu sunt unice. Si alti steroizi precum dihidrotestosteronul sau Masteronul au dovedit a avea celeasi proprietati, fiind utilizati cu succes in combaterea ginecomastiei si cancerului mamar.

Provironul este folosit si atunci cand se doreste un nivel estrogenic scazut si unul androgenic ridicat. Este asociat foarte bine cu Winstrol, Oxandrolon sau Primobolan. Aici, Provironul poate ajuta la intarirea si cresterea in densitate a muschilor.

Fiind un steroid andrigenic puternic utilizarea lui de catre femei trebuie facuta cu atentie, putand sa apara usor simptome de virilizare. De aceea nu vor utiliza mai mult de 25 mg/zi si nu mai mult de 4-5 spatamani.
Pentru barbati doza tipica este de 25-100mg/zi. Aceste doze sunt suficiente pentru a fii siguri ca ginecomastia nu va aparea. Cum am spus si mai devreme se combina cu Nolvadex sau Clomid, mai ales cand sunt folositi steroizi puternic estrogeni precum Dianabolul sau testosteronul. 50 mg de Proviron si 20 mg deNolvadex pe zi s-au dovedit a fii extrem de eficiente in cazul unor astfel de cicluri.

Provironul este bine tolerat si efectele secundare la barbati sunt rare la doze sub 100mg/zi. Efectele secundare care pot aparea sunt androgene: ten gras, acnee, cresterea parului facial si corporal, calvitie (mai ales daca esti predispus genetic). Pe langa acestea poate aparea un libidou mult crescut. Provironul este un steroid de uz oral fara riscuri pentru ficat.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi