steroizi

Vand steroizi , testosteron enantat Krafting syntese , enan test


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron masa si forta primobolan masa musculara vand testosteron vermodje hormoni de crestere sustanon hgh hormoni vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan Trenbolone acetat 76 mg Testosteron Propionat Vermodje anabolizante. ciclu tamoxifen primo titan. primover volumizare rapida arimidex de vanzare boldenone krafting trenbolon acetat vand clomid trenbolone acetate titan testosteron mix vand arimidex. winstrol injectabil krafting Pregnil organon Olanda. masa kigtropin trenbolone enanthate nandrolona vand pregnil organon winstrol titan healthcare boldenon oxymethalon. testosteron propionat krafting p masteron titan pharma Masteron Vermodje deca euthirox steroizi anabolizanti. cicluri definire diaoxy 50 mg deca-rolon Boldenon Titan Pharma Boldenon Vermodje cicluri . t4 sau euthirox toata gama de steroizi marca tit trenaver h Deca-durabolin Titan Pharma Sustanon 250 Vermodje testosteron enantat arabesc cuts titan pharma masa musculara. efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn sus 250 Titan. steroizi injectabili . steroizi vand Decadurabolin muschi produse pentru topire grasimi ef sustanon krafting slabire si definire

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Testosteron enantat

Testrosteron enantat Krafting syntese 10 ml 250 mg/ml

Detalii produs


155.00 Lei

Steroidul Testosteron Enantat este un testosteron in ulei, injectabil, creat pentru a creste nivelul testosteronului in corp pentru aproximativ 2 saptamani. In scopuri medicale este unul dintre cei mai utilizati steroizi pe baza de testosteron.

Steroidul Testosteron Enantat este un hormon foarte puternic. Steroidul Testosteron Enantat aduce castiguri in masa musculara notabile ca orice steroid pe baza de testosteron. Pe langa masa musculara Steroidul Testosteron Enantat aduce si castiguri in forta. Deoarece testosteronul se converteste repede in estrogen toate efectele secundare negative sunt de asteptat.


Masa musculara castigata cu ajutorul Steroidului Testosteron Enantat este acompaniata si de retentie de apa.

Tamoxifen sau alte medicamente anti-estrogen sunt necesare in timpul ciclului m sub sfarcuri. Asta va duce la o tolerare mult mai buna a steroidului si va diminua mult efectele negative. mai ales daca apar semnele ginecomastiei.

Desi este activ in corp pe perioade mult mai lungi, Steroidul Testosteron Enantat se injecteaza de doua ori pe saptamana pentru a mentine nivele constante in sange. O doza tipica este de 250-800 mg/saptamana pentru a vedea rezultate impresionante. Trebuie cunoscut ca desi au aparut multi steroizi pentru masa musculara, steroizii pe baza de testosteron injectabili au ramas agentii anabolizanti numarul unu intre culturisti. Argumente stiintifice nu prea sunt deoarece o mare parte din acel castig este de fapt retentie de apa si nu muschi calitativ. Mega-dozarea este ineficienta din acest motiv si din cauza costurilor acestor steroizi.

Tineti minte ca orice testosteron injectabil duce la suprimarea rapida a productiei naturale de testosteron. Din aceasta cauza dupa un ciclu cu Steroidul Testosteron Enantat este foarte necesara terapia post-ciclu - HCG, Clomid, Tamoxifen. Este necesar pentru a evita colapsul hormonal de dupa terminarea unui ciclu cu steroizi. O alta metoda prin care puteti evita colapsul hormonal este ca pe finalul ciclului sa schimbati Steroidul Testosteron Enantat cu Steroidul Deca-Durabolin. In doze de aproximativ 200-400 mg/saptamana, pentru o luna doua. In aceasta procedura de finalizare a ciclului se incearca transformarea apei retinute in muschi, in muschi de calitate. Bineinteles, tot este necesara terapia post ciclu.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi