steroizi

steroizi , vand steroizi , magazin online de steroizi , deca-durabolin vermodje moldova


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hormoni de crestere sustanon hgh hormoni danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol vand sustanon trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron winstrol vand anapolon slabire Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan kigtropin winstrol injectabil krafting Pregnil organon Olanda. masa vand pregnil organon trenbolone enanthate nandrolona oxymethalon. testosteron propionat krafting p winstrol titan healthcare boldenon euthirox masteron titan pharma Masteron Vermodje deca diaoxy 50 mg deca-rolon steroizi anabolizanti. cicluri definire t4 sau euthirox Boldenon Titan Pharma Boldenon Vermodje cicluri . toata gama de steroizi marca tit trenaver h testosteron enantat arabesc Deca-durabolin Titan Pharma Sustanon 250 Vermodje efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn cuts titan pharma masa musculara. sus 250 Titan. steroizi injectabili . produse pentru topire grasimi ef sustanon krafting steroizi vand Decadurabolin muschi tamoxifen slabire si definire striere parabolan titan pharma Testostenone cypionate forta fizica. administrare tamoxifen unde-bold krafting. trenacet arimidex 1 mg tren-ace ardere grasimi steroizi injecatbili post ciclu clomid vand steroizi en-gros.

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Deca-durabolin (Vermodje)

1 Flacon de 10ml cu concentratia de 250mg pe ml nandrolona decanoat cu numele Decaver produs de Vermodje, Moldova.

Detalii produs


250.00 Lei

vermodje

Denumire Comerciala: Deca Durabolin
Denumire Produs: Decaver
Substanta Activa: Nandrolona Decanoat
Producator: Vermodje, Moldova
Prezentare: Flacon de 10ml cu 250mg/ml
Dozajul:500mg / sapt

Deca-durabolinul este steroidul injectabil cel mai larg raspandit si utilizat. Substanta activa este nandrolona decanoat.
Efectul anabolic puternic in asociere cu componentul androgen neinsemnat favorizeaza o buna crestere a masei musculare si a fortei, fara efecte secundare androgene sau estrogene pronuntate.
Dozajul optim oscileaza intre 400-600 mg/saptamana. Se crede ca cel mai bun efect se obtine la o doza de 6 mg pe kilogram corp.
Este un steroid versatil, care de obicei se combina cu alte substante pentru obtinerea efectului dorit. In fazele de definire si striere se combina bine cu 20-30 mg/zi de Winstrol. Pentru acelasi scop se poate combina si cu Halotestin sau trenbolon. In perioadele de acumulare de masa se combina execelent cu Dianabolul (300-400 mg de Deca si 20-30 mg de Dianabol fiind un ciclu clasic) sau cu Anapolon sau testosteron, in aceste cazuri retentia de apa fiind mai mare.
Reactiile adverse sunt relativ putine dar la dozaje de peste 400 mg/saptamana este posibila aparitia aromatizarii (la aproximativ 20% dintre utilziatori apare aromatizarea).
Se stie ca nandrolonul are o activitate de progestin in organism. Progesteronul are efecte secundare similare cu estrogenul, asa ca poate aparea retentia de apa si grasime, si uneori si ginecomastia.
Pentru a prevenii orice fel de efect nedorit se poate adauga un antiestrogen precum Nolvadex.
Datorita androgenicitatii scazute alaturi de inhibarea secretiei proprii de testosteron, Deca-durabolinul poate afecta negativ libidoul cand este folosit fara un androgen (un steroid a carei componenta androgena sa fie ridicata).

Deca nu este un costructor rapid de masa musuclara. Castigurile sunt notabile, dar nu spectaculoase. De aceea este ideal pentru cicluri lungi. Cicluri de 8-12 saptamani sunt indicate, castigandu-se masa musculara lina si de buna calitate.

In cazul administarii indelungate, la barbati poate aparea scaderea spermatogenozei, adica testiculele vor produce o cantitate de sperma mai mica.
Deca-durabobolinul nu are o actiune negativa la nivelul ficatului.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi