steroizi

testovis , vand testovis italia , vand volumizatoare si proteine


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron masa si forta primobolan masa musculara vand testosteron vermodje hormoni de crestere sustanon hgh hormoni vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand danabol winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. vand testosteron Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje Tri trenbolon parabolan ciclu tamoxifen Trenbolone acetat 76 mg Testosteron Propionat Vermodje anabolizante. arimidex de vanzare primo titan. primover volumizare rapida vand clomid boldenone krafting trenbolon acetat vand arimidex. trenbolone acetate titan testosteron mix kigtropin winstrol injectabil krafting Pregnil organon Olanda. masa vand pregnil organon trenbolone enanthate nandrolona oxymethalon. testosteron propionat krafting p winstrol titan healthcare boldenon euthirox masteron titan pharma Masteron Vermodje deca diaoxy 50 mg deca-rolon steroizi anabolizanti. cicluri definire t4 sau euthirox Boldenon Titan Pharma Boldenon Vermodje cicluri . toata gama de steroizi marca tit trenaver h testosteron enantat arabesc Deca-durabolin Titan Pharma Sustanon 250 Vermodje efedrina injectabila testosteron enantat Krafting syn cuts titan pharma masa musculara. sus 250 Titan. steroizi injectabili . produse pentru topire grasimi ef sustanon krafting steroizi vand Decadurabolin muschi tamoxifen

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Testovis

Testosteron propionat 100 mg/ ml pret per cutie

Detalii produs


29.99 Lei

testovis

2 fiole testosteron proprionat ( testovis )

Steroidul Testosteron Propionat Testovis este un steroid destul de comun, injectabil, pe baza de ulei. Esterul propionat va incetini rata de eliberare a steroidului din locul in care a fost injectat, dar doar pentru cateva zile. Testovis este din aceasta cauza mai rapid decat Steroidul Testosteron Cipionat sau Steroidul Testosteron Enantat. Din aceasta cauza, Steroidul Testosteron Propionat Testovis are nevoie de injectare mai deasa pentru a mentine nivelele de sange stabile in corp. Steroidul Testovis este de obicei injectat la fiecare doua zile. Esterul propionat foarte fi foarte iritabil pentru locul injectarii. Multi atleti prefera sa nu-l foloseasca deloc,  multi trezindu-se cu iritatii grave sau febra ce dureaza zile.

Ca orice testosteron, Steroidul Testovis este un puternic ajutor in adaugarea de masa musculara si forta. Automat, efectele secundare in urma aromatizarii si conversiei in estrogen sunt de asteptat. Multi considera Testovis ca fiind cel mai bland dintre testosteroni si-l prefera in fazele de definire si slabire. Unii spun chiar ca ajuta la tonifiere si ca are o retentie mica de apa si grasime. Multe femei il prefera deoarece este mai usor sa controlezi efectele secundare. Acest motiv vine din faptul ca nu este activ saptamani de zile ci doar 2-3 zile si in cazul in care se observa efecte negative se poate controla rapid nivelul testosteronului din corp.


Tamoximed sau alte medicamente anti-estrogen sunt necesare in timpul ciclului . Asta va duce la o tolerare mult mai buna a steroidului si va diminua mult efectele negative.

Doza obisnuita pentru testovis este de 50-100 mg, in fiecare zi, sau la fiecare 2 zile. Doza saptamana este in jur de 300-700 mg.
Pentru crestere in masa musculara, combinatiile comune sunt o doza moderata din testovis plus un agent puternic precum Dianabol, sau Deca-Durabolin.
Pentru definire si slabire, combinatiile comune sunt o doza moderata din testovis  plus un anabolic oral ca Winstrol (15-35 mg/zi), Primobolan (50-150 mg/zi) sau Oxandrolon (15-30 mg/zi).

Femeile ce trebuie neaparat sa foloseasca un steroid testosteron injectabil trebuie sa foloseasca testovis . Dozele trebuie injectate la 5-7 zile iar doza va fi intre 25 mg si 50 mg per injectie. Activitatea androgenica va fi mai putin pronuntata cu acest program. Pentru a evita si alte riscuri un ciclu nu trebuie sa dureze mai mult de 8 saptamani. Daca se doreste un efect anabolic mai puternic se poate adauga o cantitate mica de DecaDurabolin , Oxandrolon sau Winstrol.

In continuare se administreaza suplimente nutritive si proteine. Nu intrerupeti consumul de suplimente nutritive si proteine.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi