steroizi

Steroizi , VAND NANDROLONA,VAND DECADURABOLIN,DECADURABOLIN DE VANZARE,VAND STEROIZI


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Newsletter

Tags

steroizi steroizi anabolizanti vand steroizi steroizi de vanzare steroizi ieftini steroizi originali anabolizante preturi steroizi steroizi masa musculara steroizi anabolici steroizi injectabili steroizi orali cicluri steroizi definire testosteron primobolan masa si forta masa musculara vand testosteron vermodje hgh hormoni hormoni de crestere sustanon vand danabol vand sustanon danabol vand primobolan sustanon de vanzare vand testosteron winstrol vand anapolon slabire trenbolon testosteron anapolon forta vand steroizi. Tri trenbolon parabolan Masteron forta . Trenbolon Enanthat oxandrolon vand steroizi la cele mai bune p Winstrol Vermodje pregnil grecia mast titan. deca durabolin anapolon diamond pharma decadurabolin krafting . Anabolizante si steroizi orali s crestere rapida . vand euthirox t4 Bold Titan Anapolon Vermodje testosteron enanthat mastero ol krafting syntese oxandrolon titan pharma testosteron enantat iran teheran Dec-Titan. Testosteron Enantat Vermodje testosteron propionat enan test tri-bold titan cicluri masa si forta diavar testosteron enantat 250 Titan ph testosteron cypionat vand efedrina compo test testosteron cypionat titan pharm ciclu masa si forta steroizi. anavar de diamond. sustanon Titan Pharma Turanabol Vermodje drostanolon para titan. masa musculara si forta crestere masa musculara ciclu tamoxifen Trenbolone acetat 76 mg Testosteron Propionat Vermodje anabolizante. arimidex de vanzare primo titan. primover volumizare rapida vand clomid boldenone krafting trenbolon acetat vand arimidex. trenbolone acetate titan testosteron mix kigtropin winstrol injectabil krafting Pregnil organon Olanda. masa vand pregnil organon

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

DECADURABOLIN(NANDROLONA) BALKAN

1 ML/200 MG

Detalii produs


23.00 Lei

BALKAN

Substanta chimica activa: nandrolon decanoat
Denumiri comerciale: Anabolin, Deca-dubol, Deca-durabolin, Decanofort, Retabolin, Sterobolin, Extrbolin.


Deca-durabolinul este steroidul injectabil cel mai larg raspandit si utilizat.
Efectul anabolic puternic in asociere cu componentul androgen neinsemnat favorizeaza o buna crestere a masei musculare si a fortei, fara efecte secundare androgene sau estrogene pronuntate.
Dozajul optim oscileaza intre 200-600 mg/saptamana. Se crede ca cel mai bun efect se obtine la o doza de 4 mg pe kilogram corp.
Este un steroid versatil, care de obicei se combina cu alte substante pentru obtinerea efectului dorit. In fazele de definire si striere se combina bine cu 10-20 mg/zi de Winstrol. Pentru acelasi scop se poate combina si cu Halotestin sau trenbolon. In perioadele de acumulare de masa se combina execelent cu Dianabolul (300-400 mg de Deca si 20-30 mg de Dianabol fiind un ciclu clasic) sau cu Anapolon sau testosteron, in aceste cazuri retentia de apa fiind mai mare.
Reactiile adverse sunt relativ putine dar la dozaje de peste 400 mg/saptamana este posibila aparitia aromatizarii (la aproximativ 20% dintre utilziatori apare aromatizarea).
Se stie ca nandrolonul are o activitate de progestin in organism. Progesteronul are efecte secundare similare cu estrogenul, asa ca poate aparea retentia de apa si grasime, si uneori si ginecomastia.
Pentru a prevenii orice fel de efect nedorit se poate adauga un antiestrogen precum Nolvadex.
Datorita androgenicitatii scazute alaturi de inhibarea secretiei proprii de testosteron, Deca-durabolinul poate afecta negativ libidoul cand este folosit fara un androgen (un steroid a carei componenta androgena sa fie ridicata).

Deca nu este un costructor rapid de masa musuclara. Castigurile sunt notabile, dar nu spectaculoase. De aceea este ideal pentru cicluri lungi. Cicluri de 8-12 saptamani sunt indicate, castigandu-se masa musculara lina si de buna calitate.

In cazul administarii indelungate, la barbati poate aparea scaderea spermatogenozei, adica testiculele vor produce o cantitate de sperma mai mica.
Deca-durabobolinul nu are o actiune negativa la nivelul ficatului.Cunoscut mai mult ca "Deca", Deca Durabolin-ul este un steroid injectabil cu o istorie lunga si relativ pozitiva. Acesta a fost folosit pentru a trata in mod eficient HIV + si SIDA si este cunoscut ca un steroid fenomenal pentru construirea masei musculare."Deca Durabolin" este numele de brand pentru produsul Organon Nandrolon Decanoat, la începutul anilor 80. "Deca" este, prin urmare, doar un nume de brand, desi în prezent, argoul pe piata neagra este de a apela orice produs Nandrolon cu esterul decanoat "Deca". Este considerat ca deca durabolin-ul constituie 30% din vanzarile totale de steroizi ceea ce il face cel mai raspandit si folosit steroid injectabil din lume.

Deca Durabolin este adesea folosit în combinatie cu alti steroizi, cum ar fi Trenbolon, acest lucru este posibil prin utilizarea cu Dostinex, care permite ca aceste doua anabolizante a fi utilizate împreuna [chiar si în acelasi timp] fara griji cu privire la hormoni. De asemenea se mai combina bine cu dianabolul sau testosteronul in cicluri de masa, combinatie folosita si de arnold.

Este un progestin, realizat prin eliminarea unui atom de carbon de la pozitia 19. Ca urmare, desi este un progestin, Nandrolon-ul nu produce multe efecte secundare estrogenice pure, asa ca a fost un favorit în mai multe cicluri de taiere si încarcare de peste câteva decenii. Deca are o rata foarte scazuta de aromatizare (conversie metabolica in estrogen prin enzima de aromatasa), egala cu 20% a ratei de conversie a testosteronului.

Una dintre proprietatile cu adevarat interesante ale Deca Durabolin-ului este capacitatea sa de a îmbunatati sinteza de colagen si continutul de minerale osoase, care este un ajutor imens pentru sportivii cu probleme de tesut conjunctiv sau alte probleme comune. De asemenea, probabil din cauza ca este un progestin, acesta poate avea efecte benefice asupra procesului imun, anti-inflamator, astfel articulatiile nu sunt o problema.

Deca Durabolin-ul este unul dintre putinii steroizi care a fost folosit cu succes la pacientii cu SIDA pentru a stimula cresterea in greutate, si acest efect a fost experimentat la multi sportivi si culturisti, de asemenea. Deca este atât un steroid foarte frumos pentru taiere si cicluri de încarcare, desi versiunea mai scurta ca ester, Nandrolon Phenylpropionate (Durabolin), este o versiune mai populara folosita la cicluri de definire.

Acest lucru inseamna ca Deca Durabolin are o viata foarte lunga activa si, prin urmare, este de obicei folosit pentru o perioada de nu mai putin de zece saptamâni, si, de obicei, timp de 12 saptamâni. In ceea ce priveste dozele in care se administreaza, Deca are in general efecte care depind de doza folosita. Asta inseamna ca, cu cat iei mai mult, cu atat va fi mai mare efectul anabolic. Dozajul optim oscileaza intre 400-600 mg/saptamana. Se crede ca cel mai bun efect se obtine la o doza de 6 mg pe kilogram.

Pentru a prevenii orice fel de efect nedorit adaugarea unui antitestogenic precum Tamoxifenul sau Clomidul este binevenita. Tineti minte sa incepeti cura cu antiestrogei la cateva saptamani dupa incetarea administrarii de Deca, petru ca acesta ramane activ in organsim pentru o bucata buna de timp.Deca-durabobolinul NU are o actiune negativa la nivelul ficatului, el fiind administrat cu succes chiar si pacientilor cu cancer la ficat.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi